U heeft keuze aan sauna’s en baden

In Souks & Sauna kan u genieten van onderstaande baden en sauna’s in Meerbeke.

Kelosauna

Kelohout is afkomstig van 100-jarige vurenhouten bomen uit het Hoge Noorden. Typisch is zijn zilvergrijze patina. Door zijn trage groei onder extreme klimatologische omstandigheden krijgen de bomen zeer dichte jaarringen waardoor zij uitermate geschikt zijn voor een sauna.

Infraroodcabine

Een infraroodsauna heeft een hoge therapeutische waarde voor spanning en stress, gewrichts- en spierpijnen, sportblessures, reuma en artritis, hogere verwijdering van afvalstoffen en behandeling van cellulitis.

Panoramische sauna

Onze panoramische sauna werd uitgevoerd in keloplanken voor een natuurlijke omgeving bij een temperatuur van 60 à 65° en een luchtvochtigheid van 60%. Ideaal om uw eerste saunabezoek rustig te beginnen.

Kleurentherapiesauna

Deze is opgebouwd uit cederhout voor zijn specifieke geur. Met een hoge temperatuur en een lage luchtvochtigheid heeft de sauna een hogere werking op ons lichaam. Hier gebeuren op geregelde tijdstippen opgietingen.

HAMMAM-Turks stoombad

Deze ruimte is volledig betegeld en heeft een temperatuur van slechts 50°, maar wel een vochtigheidsgraad van 80%. De verstuiving van eucalyptus heeft een verfrissende en ontspannende ervaring. De hammam stimuleert de bloedsomloop en de afvoer van afvalstoffen.
Een aanrader is om na de hammam u een echte hammammassage te laten ondergaan in de ruimte ernaast op een verwarmde marmeren plaat.

Warm voetenbad

Voor aanvang van de saunagang is het aangeraden met een voetbad te beginnen om het lichaam stilaan te laten gewennen aan de hogere temperaturen.

Caldarium&

In deze verwarmde ergonomische banken bekleed met mozaïek is het heerlijk vertoeven tussen twee saunabeurten in om zo het lichaam even tot rust te laten komen.

Koud dompelbad-Schilferijsmachine

Na een warme sauna kan men na de koude douche nog even waden in het koud dompelbad wat onze weerstand versterkt tegen ziekten en infecties.

Jacuzzi

Deze professionele massagebaden zijn een weldaad voor stramme spieren of stress of gewoon om even te relaxen.

Rustruimtes

Tijdens uw verblijf bij ons is het aangewezen dat u voldoende rustpauzes inlast tussen de saunabeurten. Wij beschikken over 2 ruime rustruimtes met open haard om u even te laten wegdromen in een oase van rust.

Zwembad

In ons verwarmd zwembad, uitgevoerd in inox, kunt u zich even laten wegdobberen onder een mooie sterrenhemel.


Back to Top